O PKF International

Home O nama O PKF International

PKF je globalna obitelj pravno nezavisnih društava povezanih zajedničkim opredjeljenjem za kvalitetu, integritet i jasnoću u složenom regulatornom okruženju. Pruža jasna rješenja za usluge poreznog i poslovnog savjetovanja, revizijske i poslovne usluge za društva širom svijeta. Na tržištu računovodstvenih i poslovno-savjetodavnih usluga prisutna je od 1969. godine.

PKF obitelj sastoji se od preko 500 ureda koji djeluju u 150 zemalja na 5 kontinenata. Specijalizirana je za pružanje visokokvalitetnih revizijskih, računovodstvenih, poreznih i poslovnih savjetodavnih rješenja međunarodnim i domaćim organizacijama na svim tržištima.

Članice grupacije PKF International ostvaruju više od milijarde dolara prihoda, a grupacija je članica „Forum of firms“, organizacije koja je posvećena dosljednom provođenju i visokim standardima kvalitete financijskog izvješćivanja i revizije diljem svijeta.

Ključ uspjeha grupacije PKF International jesu kontinuirana suradnja i razmjena iskustava na globalnoj razini.

Visokokvalitetan rad temelji se na standardiziranim, iskustveno-dokazanim učinkovitim pristupima i procesima koje podupiru lokalni partneri, ujedno i stručnjaci za lokalna tržišta, uvijek dostupni za upite klijenata.

Konstantna edukacija i usavršavanje, kako u samom znanju, tako i u kvaliteti poslovanja, okosnica je našeg predanog rada i uspješnog poslovanja, uz uvijek prisutne visoke etičke standarde naših lokalnih timova stručnjaka.

Ponosimo se brzim pristupom tehničkom vodstvu te potpori ostalih članica grupacije ukoliko se vaše poslovanje širi na međunarodnu razinu.

Ono što nas uistinu razlikuje od drugih jest naglasak koji stavljamo na pozorno slušanje  jedinstvenih okolnosti svakog klijenta te način na koji naši lokalni partneri i timovi rade s klijentima sa svrhom pružanja najboljih rješenja za njihove zahtjeve.

Kao vodeći neovisni globalni računovodstveni savjetodavni brend, za iskustvo grupacije PKF International ključna je suradnja. Iako svi članovi zadržavaju punu neovisnost, zajednička globalna mreža omogućuje nam da ponudimo svaku računovodstvenu i savjetodavnu uslugu koju klijent može zatrebati, stvarajući tako rješenja po mjeri današnje složene ekonomije.