O PKF Hrvatska

Home O nama

PKF Hrvatska je najnovija članica PKF International-a, globalne zajednice sastavljene od preko 400 neovisnih tvrtki koje posluju u 150 zemalja na šest kontinenata.

PKF Hrvatska specijalizirana je za pružanje visokokvalitetnih usluga revizije i osiguranja, knjigovodstva, poreznog i poslovnog savjetovanja diljem cijele Republike Hrvatske, kao i u ostalim članicama PKF grupacije.

PKF Hrvatska čine tri sestrinske tvrtke: PKF Tax Consulting Antičić d.o.o. i PKF Knjigovodstvo Prima d.o.o. pod uspješnim vodstvom osnivačice, Diane Antičić, koja je ujedno i izvršna direktorica dvije od njih.

PKF Tax Consulting Antičić d.o.o. je porezno-savjetnički ured koji pruža sve vrste stručne pomoći o poreznim pitanjima sukladno Zakonu o poreznom savjetništvu. Porezni obveznik može angažirati porezno-savjetnički ured za porezno savjetovanje, porezno planiranje, porezni uvid, zastupanje u postupku pred poreznim tijelima, pisanje prigovora i žalbe, sudjelovanje u pisanju tužbi i ostalih podnesaka poreznom tijelu, izradu studije o transfernim cijenama te za ostale poslove iz domene porezne djelatnosti.

 

PKF Knjigovodstvo Prima d.o.o. je društvo za pružanje knjigovodstvenih usluga. Usluge uključuju pripremne radove, knjigovodstvenu obradu, obračun poreza na dodanu vrijednost, izradu i predaju godišnjih financijskih izvještaja te podnošenje Intrastat izvješća, porezno zastupanje društava iz EU i trećih zemalja, obračun i predaju PDV obrasca društva koji u RH imaju dodijeljen PDV ID broj. Društvo pruža i knjigovodstvene usluge podružnica inozemnih društava te administrativne usluge na zahtjev (fakturiranje, Internet bankarstvo, HNB izvještavanja i slično).