PKF Hrvatska

O PKF Hrvatska

Home O nama

O PKF Hrvatska

PKF Hrvatska je najnovija članica PKF International-a, globalne zajednice sastavljene od preko 400 neovisnih tvrtki koje posluju u 150 zemalja na šest kontinenata.

PKF Hrvatska specijalizirana je za pružanje visokokvalitetnih usluga revizije i osiguranja, knjigovodstva, poreznog i poslovnog savjetovanja diljem cijele Republike Hrvatske, kao i u ostalim članicama PKF grupacije.

PKF Hrvatska čine tri sestrinske tvrtke: PKF Tax Consulting Antičić d.o.o., PKF Forenzika Prima d.o.o. i PKF Knjigovodstvo Prima d.o.o. pod uspješnim vodstvom osnivačice, Diane Antičić, koja je ujedno i izvršna direktorica dvije od njih.

PKF Tax Consulting Antičić d.o.o. je porezno-savjetnički ured koji pruža sve vrste stručne pomoći o poreznim pitanjima sukladno Zakonu o poreznom savjetništvu. Porezni obveznik može angažirati porezno-savjetnički ured za porezno savjetovanje, porezno planiranje, porezni uvid, zastupanje u postupku pred poreznim tijelima, pisanje prigovora i žalbe, sudjelovanje u pisanju tužbi i ostalih podnesaka poreznom tijelu, izradu studije o transfernim cijenama te za ostale poslove iz domene porezne djelatnosti.

PKF Forenzika Prima d.o.o. je društvo koje se bavi poslovnom, poreznom i računovodstvenom forenzikom, procjenama vrijednosti društva, imovine i obveza, sudskim vještačenjima i kontra-vještačenjima u području financija i poreza. Također nudi usluge revizije financijskih izvještaja, kao i posebne oblike revizije (revizija projekata, revizija povećanja temeljnog kapitala i drugo), poslovnog savjetovanja te usluge restrukturiranja računovodstveno-financijskog sektora klijenata.

PKF Knjigovodstvo Prima d.o.o. je društvo za pružanje knjigovodstvenih usluga. Usluge uključuju pripremne radove, knjigovodstvenu obradu, obračun poreza na dodanu vrijednost, izradu i predaju godišnjih financijskih izvještaja te podnošenje Intrastat izvješća, porezno zastupanje društava iz EU i trećih zemalja, obračun i predaju PDV obrasca društva koji u RH imaju dodijeljen PDV ID broj. Društvo pruža i knjigovodstvene usluge podružnica inozemnih društava te administrativne usluge na zahtjev (fakturiranje, Internet bankarstvo, HNB izvještavanja i slično).