PKF Hrvatska

Naše usluge
PKF Forenzika Prima

Home PKF Forenzika Prima Naše usluge Poslovno savjetovanje

Poslovno savjetovanje

  • Bilo da pokrećete poslovanje, želite povećati njegov trenutni opseg ili ga planirate prodati, uz vodstvo iskusnog savjetnika maksimizirat ćete svoj uspjeh!

    Kao PKF savjetnici, pomoći ćemo Vam osmisliti najbolja rješenja za sve potrebe i izazove s kojima se Vaše poslovanje, u sve složenijoj ekonomiji, može susresti.

  • PKF FORENZIKA PRIMA d.o.o. i EBRD započinju suradnju u smislu zajedničke potpore malim i srednjim društava. U mogućnosti smo ponuditi naše usluge u sferi računovodstvenog, financijskog i poreznog savjetovanja radi poboljšanja financijskog izvješćivanja i upravljanja; jačanja vlastitih vještina i sposobnosti; povećanja sposobnosti upravljanja financijskom situacijom i povećanja vlastitih šansi za pristup odgovarajućim financijama; koji uključuje rast Vašeg društva, širenje tržišta, prekograničnu trgovinu i veće standarde proizvoda.

EBRD je jedna od vodećih institucija koja već punih 25 godina nastupa na hrvatskom tržištu provodeći strategije u održivom razvoju hrvatskog gospodarstva.

Zadnja usvojena strategija bazira se na održivom razvoju strateških prioriteta, a bitna je podupiranje malih i srednjih društava koja žele uvesti suvremenu poslovnu i upravljačku praksu.