PKF Hrvatska

PKF Forenzika Prima

Home PKF Forenzika Prima

PKF Forenzika Prima

PKF Forenzika Prima d.o.o. je prvo hrvatsko društvo specijalizirano za provođenje forenzičnog ispitivanja i nadzora poreznih i računovodstvenih aspekata poslovanja državnih institucija i privatnih društava.

U srži našeg poslovanja je djelatnost forenzične revizije (poslovna, porezna i računovodstvena forenzika). Osim toga, nudimo i mnoštvo drugih usluga poput zakonske revizije i drugih usluga (osvrta, revizije projekata i sličnog), procjene vrijednosti društva i imovine, sudskog vještačenja u području financija, poreza i procjene vrijednosti te ostale usluge poslovnog savjetovanja (implementacije internih kontrola, restrukturiranja računovodstveno-financijskih sektora i drugih).

Društvo djeluje pod vodstvom osnivačice i direktorice, Diane Antičić, koja posjeduje licence ovlaštenog revizora, ovlaštenog internog revizora, ovlaštenog računovodstvenog forenzičara, ovlaštenog sudskog vještaka za financije, poreze i procjenu vrijednosti društva, stalnog procjenitelja vrijednosti društva i imovine te ovlaštenog izmiritelja.

Međunarodno iskustvo i sposobnosti, profesionalizam u radu, potpuna posvećenost klijentu i njegovim željama razlozi su za početak suradnje s nama.

PKF Forenzika Prima d.o.o. je društvo članica PKF International Limited mreže pravno neovisnih društava i ne preuzima nikakvu odgovornost ili odgovornost za poduzimanje ili nepoduzimanje radnji od strane bilo kojeg drugog samostalnog društva članice ili korespodentnog društva ili društava.